Het zorgcollectief:
efficiënt samenwerken

Het zorgcollectief is een samenwerkingsverband tussen zorgaanbieders, zorginstellingen, gemeentes ZZP’ers en overige partijen binnen, onder andere, de GGZ. Dit zorgcollectief werkt als een platform voor het efficiënt uitwisselen en delen van ervaring en kennis. Wij zijn de schakel tussen ZZP’ers en zorginstellingen.

Op basis van een uitgebreid netwerk van specialisten in de zorgsector, adviseren wij over en organiseren wij de zorginkoop. We leveren passende oplossingen. Voor gemeentes betekent dit bijvoorbeeld dat je niet met iedere ZZP’er om tafel hoeft.

Voor wie is het zorgcollectief?

Schrijf je gratis in bij enWelzijn.

Op zoek naar een nieuwe opdrachtgever of sterke samenwerkingspartner?

> Voor zzp'ers

De voordelen van een zorgcollectief

  • Een breed netwerk
  • Het bundelen van ervaring en kennis
  • Flexibiliteit
  • Een grote ZZP-pool
  • Snel kunnen anticiperen

 

 


Voor zorginkopers en wijkteams

enWelzijn biedt hulp en advies bij het zoeken naar passende zorg. Dit kan bijvoorbeeld het vinden van passende huisvesting voor cliënten zijn, maar ook de centrale zorginkoop voor een collectief van ZZP’ers. We zijn bij enWelzijn zeer flexibel en denken graag in oplossingen.  


Voor ZZP’ers in de zorg

We bieden professionele begeleiders, managers, zorgcoördinatoren en psychologen verschillende werkplekken, opleidingen, kennis en nieuwe samenwerkingen op het gebied van zorg en welzijn. Samen staan we sterk! En kunnen we eenvoudiger in contact komen met grote organisaties of de overheid.


Voor zorginstellingen

Wij helpen je zoeken naar (en vinden!) passend personeel. Ook helpen we je graag de organisatie gezonder maken, bijvoorbeeld met ondersteuning bij het digitaliseren van processen, het inrichten van een flexibele schil of door onze kennis te delen.

Onze detacheringstak werkt nauw samen met Synensis. Zo hebben we alle middelen in huis om de vraag naar passend personeel zeer doeltreffend uit te voeren.

 

Neem gerust contact op