Efficiënte zorgverlening:
minder papier, meer zorg

Zorgverleners staan onder grote druk. Verplichte trainingen, papierwerk en administratieve taken: ze nemen een groot deel van de tijd beslag. Daardoor is er minder tijd voor de begeleiding van cliënten, de kern van het werk.

Een digitaal platform kan uitkomst bieden. enWelzijn gebruikt hiervoor Sekoia, een digitale oplossing die speciaal is ontwikkeld voor zorgverleners. Hiervoor zijn onze ervaringen als hoeksteen gebruikt. Het doel is simpel. Met Sekoia kun je tijd vrijmaken voor dat wat echt belangrijk is: optimale zorg leveren aan alle cliënten!

Wat Sekoia mogelijk maakt:

  • Meetbare en inzichtelijke zorg
  • Minder fouten in de begeleiding
  • Automatisering van declaraties

Neem contact op

Eigen regie voor cliënten

Als cliënt ben je eigenaar van je eigen stukje, eenvoudig te gebruiken systeem. In deze systeemomgeving kun je zelfstandig werken met verschillende apps die je helpen met je dagelijkse stappenplan, de planning en de communicatie met je begeleiders en andere zorgverleners.  

Voor begeleiders

Als begeleider heb je het druk met je verschillende cliënten. De ene keer op afdeling A en dan weer op locatie B. Dankzij onze app, maar ook op vaste schermen op locatie, kun je eenvoudig de laatste rapportages en begeleidingsstappen inzien en aanpassen. Ook biedt het platform diverse tools die het begeleiden eenvoudiger en gestructureerd maken. Dat doe je in samenwerking met je cliënt of collega’s.

Meetbare zorg

Sekoia maakt verschillende onderdelen inzichtelijk. Te denken valt aan: hoeveel meer of minder uur begeleiding heeft je cliënt gehad in januari ten opzichte van maart? Wat is de stand van zaken van het begeleidingsplan? Hoeveel cliënten hebben medicatie gehad? En ga zo maar door.

Het systeem biedt tal van mogelijkheden om zaken eenvoudig inzichtelijk te maken voor managers of gemeenten. En dat maakt onze zorg een stuk efficiënter en transparanter. Ook worden er  minder fouten gemaakt, zodat het management minder tijd hoeft te steken in incident-onderzoeken.

Het platform is intuïtief en snel onder de knie te krijgen. Met onze hulp ben je snel operationeel. Bovendien zijn wij altijd beschikbaar voor service en ondersteuning.

Een demonstratie boeken?